Blanc de Sers Brut Nature
Kategorie: | Casata Monfort |
---|
VÝROBNÍ AREÁL
Trentino - předhůří Sersa a Viaraga (Pergine
Valsugana) mezi 550 a 700 m.
TYP PŮDY
Střední a porézní
SYSTÉM VÝCVIKU
Espalier
Odrůda hroznů
Valderbara 40%, Vernaza 40%, Nosiola 20%
ZPŮSOB VÝROBY VÍNA
Šumivé víno vyrobené podle Metodo
Klasická metoda s dvanácti měsíci na kalech.
DOPLŇKOVÉ POZNÁMKY
Barva: světle žlutá
Kytice bílých květů a náznak zeleného jablka
vylepšeno nádechem sena.
Perlage zvyšuje chuť a délku.
ALKOHOL A ZBYTKOVÝ CUKOR
12,50% | 2,9 g / l
POTRAVINOVÝ MATCHING
Vynikající jako aperitiv, velmi dobře se hodí ke světlu
předkrmy s pokrmy na bázi sladkovodních ryb a
mořské plody, polévka a houby.
TEPLOTA SLUŽBY
8-10 ° C | 46-50 ° F